Caringbah Office Building

Caringbah Office Building
Caringbah

Client Private
Year 2012-2013
Scope Design, DA, Documentation
Team Peter McGregor
Photography Alex Rink

This modest commercial project was designed for the owners own offices. MWA took over the project from a previous architect who was unable to gain approval with a rational design layout.
By putting the entry at the rear, at the highest point, all equal access issues were resolved. This was essential for the ground floor which was to be let out as medical suites. A long life loose fit plan was developed with all the services along the party wall, freeing up the floor plate on the north and west, adjacent to the windows for flexible planning.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!