Clovelly House

Clovelly house
Clovelly

Client Private
Year 2020
Scope Interior Design, DA, Documentation
Team Wes Grunsell, Carme Serrano, Peter McGregor
Photographer Brett Boardman

This is a recently finished alteration and addition to a house in Boundary Street, Clovelly. By putting the living areas onto a new level 1, we were able to take advantage of north facing views to Waverley Cemetery and south facing views to the ocean and coastline.

1/2 of the existing house was retained in order to rebuild on existing smaller setbacks. All demolished brick work was reused to frame a central two level entry void, in which a smooth sculptural steel stair was placed. Windows arranged strategically ensure the house benefits from the ever changing light, air and views throughout the day and night.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!