Katoomba Civic Centre

Katoomba Civic Centre
Katoomba village, NSW

Client: City of Blue Mountains Council
Scale: Two levels and two large courtyards
Year: 2008-2010
Scope: Design, DA, Documentation

Team: JILA, Philip Nobis
Location: Katoomba, NSW
Photography: Geoff Ambler

MWA were the lead consultant in this complex public transport project to remodel the Katoomba Civic Centre and its associated courtyards. An urban strategy to open up and reconnect the building to a new network of public spaces set the design framework. Selective building elements were removed, others remade and the courtyards rebuilt. The remodeled Katoomba Street address creates a permeable and public entry, meshing with Civic Centre firmly into the street.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!